Inloggen op Mijn Eijgen

Log u hieronder in om gebruik te maken van enkele van onze online tools.

Uw eijgen financiële dienstverlening

Subsidies

Wat is subsidie: subsidie is een tijdelijke bijdrage van de overheid of een niet-commerciële organisatie ten behoeve van het starten van een activiteit waarvan het economische belang niet direct voor de hand ligt.

Voor een ondernemer kan subsidie een belangrijke versterking zijn bij het fuseren of investeren in een onderneming. Wellicht ben je wel een startende ondernemer die in aanmerking komt voor een subsidie. 

De financieringsspecialisten bij Eijgen finance ondersteunen jou als ondernemer graag bij het realiseren van je ambities. Zoals aangeven kan het zijn dat je een startende ondernemer bent die met een subsidie zijn droom kan waarmaken, maar er zijn ook mogelijkheden voor de ondernemer die wil fuseren of investeren met een bestaande onderneming. Eijgen finance kan je helpen door je te informeren over de vele mogelijkheden op het gebied van subsidies. 

Zeker voor innovaties, ontwikkeling en verduurzaming zijn er volop subsidievormen. Wij kunnen je niet alleen informeren over de mogelijk aan te vragen subsidies, maar we kunnen je ook verder helpen in het financieringstraject mocht een subsidie alleen niet voldoende zijn.

Om een subsidietraject succesvol te laten verlopen is ondersteuning van een specialist heel belangrijk. Er wordt gezamenlijk bekeken of je aan de benodigde subsidiemaatregelen voldoet. Ook zijn er talloze subsidievormen waar je uit zou kunnen kiezen. Op dit moment wordt het aantal subsidievormen geschat op zo’n 300. Welke past het beste bij je project, welke past het beste bij jou als ondernemer? Een subsidie betekent namelijk dat je een deel van je vrijheid inlevert omdat je moet voldoen aan de voorwaarden, maar het levert ook ruimte voor ondernemerschap, creativiteit en ontwikkeling op. We kijken niet alleen welke subsidie het beste bij je past, maar we dienen hem ook voor je in, zodat de aanvraag voldoet aan de juiste eisen. 

 Laat de ontwikkeling van je bedrijf niet stilstaan en ga met een Eijgen finance specialist in gesprek om de subsidiemogelijkheden te bespreken. 

Neem contact met ons op!

Benieuwd wat de mogelijkheden voor jou zijn? Kijk hier wat we voor je kunnen betekenen!

Financiering nodig?

Benieuwd wat de mogelijkheden voor jou zijn? Kijk hier wat we voor je kunnen betekenen!

Doe hier de financieringscheck
Uw browser komt uit een stenen tijdperk!

Update uw browser om deze (en vele andere) websites optimaal te bekijken. Nu updaten!

×