Inloggen op Mijn Eijgen

Log u hieronder in om gebruik te maken van enkele van onze online tools.

Bancaire financiering

Eijgen doet zaken met alle Nederlandse grootbanken, diverse vastgoedbanken en enkele buitenlandse banken. Doordat wij beschikken over rechtstreekse en persoonlijke contacten met deze partijen, kan de doorlooptijd van een financieringsaanvraag aanzienlijk worden verkort en komt u middels een “warme ingang” in contact met deze geldverstrekkers. Eijgen finance heeft met diverse partijen exclusieve afspraken om uw dossier sneller af te kunnen handelen.

Of het nu gaat om de financiering voor een bedrijfspand, de aankoop van een machine of uitbreiding van het werkkapitaal. Eijgen weet de weg naar de bank goed te vinden en maakt de aanvraag voor een lease, bedrijfskrediet of lening tot een succes.

De kracht van Eijgen zit in het succesvol samenwerken met u als klant, bank en uw accountant. Door een goed samenspel zijn we in staat actuele en complete gegevens aan te leveren bij de financier(s). Wij leveren daarbij een compleet verhaal over uw (investerings)plannen en gewenste financiering.

Doordat wij exact weten aan welke voorwaarden uw financieringsverzoek moet voldoen, kan de bank snel aan de slag en worden veel vragen aan de voorkant getackeld. Dit scheelt tijd en kunt u snel over uw geld beschikken.

Behoefte aan een second opinion of een concurrerend voorstel van een andere geldverstrekker dan uw huisbankier? Wij helpen u de scherpste aanbieding te krijgen.

Interesse in franchisenemer worden? Vraag nu ons informatiepakket aan.

Meer informatie

Interesse in franchisenemer worden? Vraag nu ons informatiepakket aan.

Direct aanvragen
Uw browser komt uit een stenen tijdperk!

Update uw browser om deze (en vele andere) websites optimaal te bekijken. Nu updaten!

×