Kennismaken
Menu
Sluiten

Ewoud van den Berg sluit aan bij Eijgen Finance!

Geplaatst op 11-05-2017

Heerenveen – Na een mooie bank carrière bij diverse grootbanken en een accountantskantoor heeft Ewoud van den Berg zich op 1 mei 2017 als zelfstandig ondernemer aangesloten bij Eijgen Finance als franchisenemer voor het werkgebied Heerenveen en De Stellingwerven.

Ewoud: “Al geruime tijd help ik ondernemers bij het realiseren van hun plannen door het financieren van hun investeringen en het organiseren van netwerkbijeenkomsten. Nu kan ik als financieel adviseur nog meer het belang van ondernemers dienen doordat ik onafhankelijk over meerdere financieringsbronnen beschik en niet meer gebonden ben aan één partij.

Bij het arrangeren van een financiering en het opstellen of doorberekenen van een begroting kan ik mijn toegevoegde waarde leveren. Een ondernemer kan tijd besparen doordat ik mijn specialisme inzet en het financieringsplan van A tot Z kan begeleiden en reële voorwaarden bij financiers kan bedingen.

De toegevoegde waarde van Eijgen Finance is dat de organisatie beschikt over veel kennis en ervaring bij diverse specialisten waardoor een opdracht compleet opgepakt kan worden.

Mijn jarenlange ervaring als manager/accountmanager in het MKB en Grootbedrijf zet ik in als begeleider/sparringpartner op financieel gebied. Door het uitgebreide netwerk waarover ik beschik kan ik ondernemers met elkaar in verbinding brengen en hun plannen versnellen.

In de gesprekken met Eijgen Finance ben ik overtuigd geraakt dat door aansluiting bij een organisatie als Eijgen Finance, wij samen de krachten kunnen bundelen en bij financiers mooie afspraken kunnen maken in het belang van ondernemers”.

Meer informatie?

Eijgen Finance Heerenveen, De Oper 47, 8496 PJ Nes
Telefoonnummer 06-25422569 of ewoud.vandenberg@eijgenfinance.nl

Meer artikelen