Kennismaken
Menu
Sluiten

Eijgen Financier – Nestr Smart Finance

Geplaatst op 03-07-2020

Eijgen Finance heeft meer dan 80 financieringsbronnen. In deze rubriek lichten we ze uit. Met deze keer Nestr Smart Finance.

Een bedrijf dat voormalig autocoureur Robert Doornbos als ambassadeur heeft, kan niet anders dan bekendstaan om haar snelheid. Nestr staat dan ook bekend om zijn vlotte doorlooptijden; snelle trajecten van aanvraag tot uitboeking.

Ondanks dat Nestr in 2019 is gestart, beschikken alle medewerkers al over jarenlange ervaring in de hypotheekbranche. Door deze jarenlange ervaring kunnen ze ook goede condities weerleggen. In de regel wordt namelijk vaak maar maximaal 70% van de taxatiewaarde van een woning gefinancierd. Bij Nestr ligt dit ‘loan to value’ percentage beduidend hoger! En het verstrekken van deze vastgoedfinancieringen doen ze niet alleen in Amsterdam, Rotterdam en de rest van de grote steden die Nederland telt, maar ook in de dorpen bij jou om de hoek. Ze hanteren namelijk geen stedenbeleid.

Eijgen Finance heeft samen met Nestr al een aantal trajecten succesvol doorlopen. Naast Nestr hebben we snelle ingangen bij diverse financiers, zo kunnen we jou altijd van de beste deal voorzien.

Benieuwd of een financiering bij Nestr voor jou de juiste oplossing is? Doe vrijblijvend de financieringscheck op onze website of neem contact op met een financieringsexpert bij jou in de regio.

Meer artikelen