Kennismaken
Menu
Sluiten

Eijgen Finance vernieuwt samenwerking met NL Credit Services

Geplaatst op 26-10-2020

NL Credit Services werd in 2012 opgericht als een van de eerste bankonafhankelijke factormaatschappijen. Voor het mkb en zzp’ers financieren zij facturen op veelal verzekerbare debiteuren en nemen het kredietrisico over. Dit doen ze door flexibele en laagdrempelige oplossingen te bieden. Een zeer interessante partner waar we al mee samenwerken, maar dit nu ook formeel vastleggen. Dit met als voordeel een snellere bediening voor onze klanten!

Omdat wij beschikken over een landelijk netwerk van lokale financieringsadviseurs is het hebben van een landelijke partner op factoringgebied geen overbodige luxe. Zeker in deze tijden, waarin liquiditeiten meer dan ooit cruciaal zijn, zijn de oplossingen van NL Credit Services een goede aanvulling op ons bestaande aanbod. Daarnaast hebben we in het verleden al vaker zaken gedaan en het is mooi dat het onderlinge vertrouwen nu resulteert in deze samenwerking!

Dat vindt ook NL Credit Services: “Wij kennen Eijgen Finance al wat langer als professionele adviseurs en zijn blij onze samenwerking te bekrachtigen. De klantgerichte manier van werken van Eijgen Finance sluit goed bij onze werkwijze aan”, aldus Rob Toorman, directeur bij NL Credit Services.

Benieuwd wat de factoringsmogelijkheden zijn voor jouw bedrijf? We vertellen je er graag meer over!

Meer artikelen