Kennismaken
Menu
Sluiten

Eijgen Finance treedt toe tot kopgroep beroepsorganisatie MKB-financiers

Geplaatst op 30-10-2019

‘Financieringsadviseur binnen de turbulente financieringsmarkt’, dit was het thema van het congres dat Stichting MKB Financiering gisteren organiseerde. Het decor van deze bijeenkomst was het Muntgebouw, een prachtige historische locatie in hartje Utrecht.

Tijdens een divers programma werd ingezoomd op de toenemende rol van intermediairs bij bedrijfsfinancieringen. Door deze groei wordt de markt interessanter en daarmee de kwaliteitshandhaving steeds belangrijker.

Tegenwoordig staan we bij veel banken en organisaties onder de sneltoets voor het meedenken in nieuwe concepten. Vanuit die rol zijn we nu samen met een aantal collega-bedrijven toegetreden tot een kopgroep, welke zich gaat bezighouden met het opzetten van beroepsorganisatie voor MKB-financiers. Dit met als doel de kwaliteit van ons werk verder te borgen, zodat jij als ondernemer hier meer profijt van hebt.

Benieuwd naar de financieringsmogelijkheden van jouw bedrijf? Doe vrijblijvend de financieringscheck op onze website of neem contact met een van onze financieringsexperts.

Meer artikelen