Masterclass vastgoed financieren op Masters of Property

 

Het lijkt alweer even geleden, maar begin vorige maand gingen de meeste evenementen nog gewoon door. Zo reisden Franke en Alex van Eijgen Finance op 6 maart af naar het Gelderlandse Garderen voor een masterclass in vastgoed financieren van Great Capital Experience op het event Masters of Property. Een hele mond vol, maar initiatiefnemers Pieter Monsma en Frank Bakker maakten de hoge verwachtingen zeker waar.

Het driedaagse event dat draait om vastgoedtrainingen werd voor de tweede keer georganiseerd. Ditmaal bood Bilderberg Hotel ’t Speulderbos het toneel voor twaalf vastgoedondernemers die al hun vastgoedstrategieën deelden met het publiek. Welke spreker bij ons vooral in het oog sprong? Onze eigen Franke natuurlijk! Ook dit keer mocht hij vanaf het podium het verhaal van ons als onafhankelijk intermediair in vastgoedhypotheken vertellen.

Sinds de eerste editie in november vorig jaar werken wij samen met Great Capital Partners. Eijgen Finance is ‘preferred supplier’ voor vastgoedfinancieringen voor de deelnemers van Great Property Experience. Een positie waar wij natuurlijk erg blij van worden, maar waar ook Great Capital Partners veel aan heeft. Door onze samenwerking hebben zij een deskundig intermediair in vastgoedhypotheken in hun netwerk. Eén aanspreekpunt voor alle mogelijke vastgoedfinancieringen. Of het nou om een verhuurhypotheek gaat of een tijdelijke private financiering voor de aankoop van onroerend goed.

Al met al bracht Masters of Property weer een zeer gevarieerd programma voor alle deelnemers waar we met veel plezier deel vanuit maakten. Formele zaken zoals vastgoedfinanciering en fiscaliteit werden afgewisseld met een informeel en interactief programma waarbij de deelnemers konden netwerken. Een geslaagde driedaagse, al zeggen we het zelf, en op naar de volgende!

6 april 2020