Kennismaken
Menu
Sluiten

Eijgen finance kijkt vooruit op 2019

Geplaatst op 11-01-2019

Terwijl 2019 regenachtig begint schijnt bij Eijgen finance de zon. Met een prachtige ingebeelde regenboog op de achtergrond kijken we, met medeoprichter en formulemanager Johan Westra, kort terug op 2018 en vooruit op al het moois dat 2019 gaat bieden.

“We zijn erg trots op de vele MKB-ondernemers en vastgoedondernemers die het afgelopen jaar hun financieringsdoel behaalden met onze hulp. 2018 was een jaar waarin onze rol als intermediair bij banken meer en meer naar de voorgrond kwam. Zo bieden veel grootbanken ons inmiddels verkorte toegang tot hun systemen en medewerkers, waardoor wij aanvragen sneller kunnen laten fiatteren. Daarnaast is er regelmatig contact tussen Eijgen finance en diverse kredietverstrekkers om te bespreken hoe we elkaar verder kunnen helpen en versterken. Het is mooi om te zien dat we dit hebben neergezet.”

“In 2018 kwamen er nieuwe Eijgen finance vestigingen bij in Amsterdam, Helmond en Zwolle. Daarnaast is per 1 januari de vestiging in Drachten uitgebreid met de kennis en ervaring van Marcel Annema en volgen er binnenkort verdere uitbreidingen in het Noorden. Ook in Eindhoven/Helmond zal de activiteit de komende maand toenemen. Eijgen finance is altijd op zoek naar nieuwe franchisenemers. Hiertoe gaan we onder andere volgende maand bij een landelijke bank Eijgen finance nader presenteren. 2019 wordt weer een mooi jaar, waarin onze rol als intermediair bij bedrijfsfinancieringen verder groeit. We kijken uit naar verdere uitbreiding van ons kantorennetwerk en de blijvende goede samenwerking met onze kredietverstrekkers.”

“In deze eerste weken van januari zien we al weer veel ondernemers met plannen bij ons aanschuiven om de komende maanden hun ambities te verwezenlijken. Onze rol als spanningspartner wordt hierin zeer gewaardeerd. In 2019 blijven we zoeken naar financieringsoplossingen voor ondernemers en verhuurders van vastgoed.”

Ben jij op zoek naar een passende financieringsoplossing? Kom dan eens geheel vrijblijvend een kop koffie drinken met Johan of een andere financieringsexpert van Eijgen finance. Je neemt contact op via: www.eijgenfinance.nl/contact.

Meer artikelen