Kennismaken
Menu
Sluiten

Eijgen Finance jaarterugblik

Geplaatst op 08-01-2020

Terwijl de oliebollen en champagne plaats hebben gemaakt voor goede voornemens – kijken we met Johan Westra en Franke Twerda, oprichters van Eijgen Finance terug op 2019 én vooruit op 2020.

Het afgelopen jaar stond Eijgen Finance zeker niet stil: “2019 was wederom een interessant jaar voor onze organisatie. De bij ons aangesloten adviseurs zijn behoorlijk gegroeid, wat maar weer eens bewijst dat wij een steeds prominentere rol krijgen in het ondernemers- en financieringslandschap”, aldus Johan.

Franke kijkt met trots terug op afgelopen jaar. “Waar ik vooral heel blij mee ben is dat er weer verschillende kredietverstrekkers zijn bijgekomen, waardoor we op veel plaatsen in het land voor onze klanten nog meer oplossingen vinden om hun plannen te realiseren.”

Ook sloot Eijgen Finance zich in 2019 aan bij de Stichting MKB Financieringen. “We kunnen als organisatie meedenken in de ontwikkeling van onze beroepsgroep en de inhoud van ons vak. We verwachten hier het komende jaar ook behoorlijke stappen in te zetten samen met de overige aangesloten partners”, vertelt Johan.

Dat is natuurlijk niet het enige dat in het verschiet ligt: “Een van de speerpunten voor 2020 is de groei van de organisatie. Zowel van onze aangesloten adviseurs als dat we straks in nog meer plekken in Nederland gevestigd zijn. Kortom; samen groeien, dat is het doel!”

Maar de core business blijft natuurlijk hetzelfde: “Ook in 2020 staan we weer klaar om ondernemers en vastgoedbeleggers te helpen met het realiseren van hun ambities. Met een scherp oog op de aanbieders die er zijn in de markt”, sluit Franke af.

Ben jij op zoek naar een passende financieringsoplossing om jouw doelstellingen van 2020 te realiseren? Laten we dan eens vrijblijvend een kop koffie drinken. Neemt daarvoor contact op met een van onze financieringsadviseurs via.

Meer artikelen