Jouw vastgoed financieren

Commercieel vastgoed

Niemand krijgt momenteel nog rente op zijn geld of vermogen dat bij de bank staat. Sterker nog, een negatieve rente is eerder de regel dan uitzondering. Hierdoor kiezen veel mensen voor commercieel vastgoed. Of het nu gaat om handel in onroerend goed, projectontwikkeling of de koop van bestaande panden voor verhuur. Wij bemiddelen exclusief namens een aantal vastgoedfinanciers. Dat is gunstig, want commercieel onroerend goed kan tot 80% van de marktwaarde gefinancierd worden. Dit geldt niet alleen voor woningen maar ook bedrijfsmatig onroerend goed zoals bijvoorbeeld winkelpanden, loodsen of kantoren.

Commercieel vastgoed met energielabel C

Onroerend goed moet verplicht verduurzamen. Dat betekent dat in 2023 energielabel C verplicht is. Ondanks dat dit nog een aantal jaar duurt, is het nu al handig om na te denken over hoe je dit kunt bereiken. Door bij een geplande verbouwing of aankoop een pand direct klaar te maken voor de toekomst kun je op termijn aanzienlijk besparen. Daarnaast zullen huurders ook rekening gaan houden met deze voorwaarden in hun zoektocht naar een woning.

Hulp bij financiering in commercieel vastgoed

Wij kennen de wereld van het commerciële vastgoed door heel Nederland. Of je nu wilt beginnen met investeren of juist wilt bekijken welke mogelijkheden er zijn met je huidige portefeuille. We vertellen je graag over de kansen die er zijn!

14 april 2020