Bedrijfsovernames

Iedere organisatie is uniek. Dat zorgt voor mooie kansen bij bedrijfsovernames, maar dit maakt het ook een lastig proces. Voor veel ondernemers zijn de vele beren op de weg bij het overnemen van een bedrijf een reden om het project naar de achtergrond te verschuiven. Zonde! Onze financieringsexperts zorgen voor de benodigde waardebepalingen en de aankoop- en verkoopbegeleiding. Zo kan jij je blijven focussen op het ondernemen en maken we samen binnen no-time de weg vrij voor de passende financiering van jouw bedrijfsovername!

We halen de emotie uit de bedrijfsovername

Ondernemen doe je met ziel en zaligheid. Dat begrijpen wij. Hoewel dit uiteraard bijdraagt aan de kracht van jouw bedrijf, staat het bij een overname vaak in de weg. Of je nou een onderneming wilt overnemen, of juist een onderneming wilt verkopen: het is van groot belang dat je de emotie uit het onderhandelingsproces haalt. Door ons de waardebepaling en onderhandeling met de (ver)koper te laten voeren kunnen we met frisse en droge ogen kijken naar de overname. Op deze manier zetten we de juiste stappen, in de juiste volgorde en zorgen we samen voor de beste deal.

Hulp van Eijgen Finance bij bedrijfsovername

Of je nou wilt kopen of verkopen, wij helpen je graag. Dat doen we niet zomaar, maar gesteund door onze jarenlange ervaring met bedrijfsovernames in heel Nederland. Onze adviseurs begeleiden je graag in het overnametraject. Dit doen we op maat en in overleg met jou als ondernemer. Ben je benieuwd hoe dit traject er voor jou uitziet? We vertellen je er graag over.

Wat we voor jou kunnen betekenen?

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Doe de financieringscheck en wij brengen binnen 48 uur vrijblijvend je financieringsmogelijkheden in kaart!

Naar de financieringscheck