Kennismaken
Menu
Sluiten

René van Schajik

Jouw Eijgen adviseur

“Het leukste aan mijn werk vind ik het kunnen zijn van een positief kritisch klankbord. Een soort katalysator die een denkproces op gang kan brengen. Om dan natuurlijk de ondernemer te helpen om zijn doelstellingen te bereiken. Dit mondt er vaak in uit dat ik een vertrouwde adviseur ben voor een ondernemer; dat is het mooiste compliment dat je kunt krijgen!”
9,5 108 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 maanden geleden
op Klantenvertellen

Specialismes

Bedrijfsfinancieringen
Strategisch adviseur
Commercieel vastgoed
Overnametrajecten

Whitepapers

Vraag hier mijn whitepapers aan:

Bedrijfspand financieren

Over mij

Met ruim 30 jaar ervaring in de financiële sector en als Eijgen Finance ondernemer van het eerste uur, is René van Schajik één van onze meest ervaren adviseurs. Ondernemers in de regio’s Metropoolregio Amsterdam en Zuidoost Flevoland kunnen met de meest uiteenlopende financiële vraagstukken en ondernemersdoelstellingen terecht bij René.

“Het leukste aan mijn werk vind ik het kunnen zijn van een positief kritisch klankbord. Een soort katalysator die een denkproces op gang kan brengen. Om dan natuurlijk de ondernemer te helpen om zijn doelstellingen te bereiken. Dit mondt er vaak in uit dat ik een vertrouwde adviseur ben voor een ondernemer; dat is het mooiste compliment dat je kunt krijgen!”

René staat niet alleen bekend om zijn bedrijfskundige kennis, maar ook om zijn rol als strategisch adviseur. Zo wordt hij in zijn werkgebied gezien als een betrouwbare partner die kan helpen met elk financieringsvraagstuk met betrekking tot onder andere groeifinancieringen, werkkapitaal, bedrijfsovernames en commercieel vastgoed. Transparantie en integriteit staan altijd centraal in de werkwijze van René.

Ontzorgen, oplossen en echt de tanden in financieringsvraagstukken zetten.
Dat is wat René voor jou kan betekenen vanuit de Randstad, maar met de steun van het gehele Eijgen Finance-netwerk. Zo kan jij blijven doen wat je het liefst doet: ondernemen. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jou? Neem contact op met René van Schajik!

Snel contact over je mogelijkheden?

"*" geeft vereiste velden aan

Akkoord*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klant verhalen

Bekijk alle klantverhalen
Eijgen Finance - Casus Nijmegen - Thomas van Schijndel
"Binnen twee uur belde Eijgen Finance ons terug met een particuliere investeerder"
We vernamen dat er een studio te koop kwam in het centrum van Nijmegen. Na de bezichtiging vroegen wij Bert omtrent de financieringsmogelijkheden. Binnen twee uur belde hij ons terug met een particuliere investeerder!
Thomas en Susan van Schijndel

Ik help je
graag bij:

  • Groeifinanciering
  • Bedrijfspandfinanciering
  • Herfinanciering
  • Voorraadfinanciering
  • Startersfinanciering
Groeifinanciering
Je ziet kansen en groeimogelijkheden voor jouw onderneming. Om die groei te kunnen realiseren heb je een financiering nodig. Wij brengen de mogelijkheden die er zijn overzichtelijk in kaart zodat je de beste optie kiest voor jou.
Lees meer
Hulp bij het kopen van jouw kantoorpand?
Heb je een eigen bedrijf en wil je een bedrijfspand kopen? Dat lukt niet altijd via je huisbank. Eijgen Finance biedt een breed scala aan alternatieve mogelijkheden om de aankoop van je bedrijfspand te financieren.
Lees meer
Herfinanciering
Je hebt als ondernemer één of meer zakelijke leningen en vraagt je af of deze nog bij jouw situatie passen. Herfinancieren kan betere voorwaarden opleveren, meer financiële ruimte geven of overzicht en rust creëren. Wij hebben toegang tot meer dan 100 financieringsbronnen en maken de complexe vergelijking, passend bij jou en je onderneming.
Lees meer
Voorraadfinanciering
Je hebt een grotere voorraad nodig of wilt je assortiment verder uitbreiden. Met een voorraadfinanciering krijg je de financiële ruimte die je nodig hebt om je voorraad te vergroten of op peil te houden.
Lees meer
Startersfinanciering
Je hebt een goed idee en start met veel ambitie je eigen bedrijf. Veel ondernemers hebben een financiering nodig om hun ambities te realiseren. Dat kan via de bank maar er zijn ook andere mogelijkheden. Samen kijken we wat het beste bij jou past.
Lees meer

Interesse gewekt? Laten we koffie drinken

We nemen binnen één werkdag contact met je op.
Akkoord(Vereist)
René van Schajik
Jouw Eijgen adviseur

Waarmee kunnen we je helpen?