Kennismaken
Menu
Sluiten

Max Middelkoop

Accountmanager

"Voor Eijgen Finance Den Haag en Gouda ben ik het eerste aanspreekpunt voor ondernemers. Op deze manier kunnen de financieringsspecialisten op deze vestigingen zich op de financieringsvraagstukken richten. Mijn commercieel inzicht en ervaring in accountmanagement komen hierbij goed van pas."
9,5 107 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
op Klantenvertellen

Specialismes

Relatiebeheer

Over mij

Voor de rayons Den Haag en Gouda is Max het gezicht en aanspreekpunt voor ondernemers met een financieringsbehoefte. Max is ondernemend en commercieel en kan door zijn ervaring snel schakelen tussen jou als ondernemer en de financieringsspecialisten op de vestigingen.

“Voor Eijgen Finance Den Haag en Gouda ben ik het eerste aanspreekpunt voor ondernemers. Op deze manier kunnen de financieringsspecialisten op deze vestigingen zich op de financieringsvraagstukken richten. Mijn commercieel inzicht en ervaring in accountmanagement komen hierbij goed van pas.”

Onderneem jij in de regio Den Haag of Gouda en heb je een zakelijke financiering nodig? Neem dan contact op met Max Middelkoop. Hij helpt je graag vooruit!

Snel contact over je mogelijkheden?

"*" geeft vereiste velden aan

Akkoord*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Interesse gewekt? Laten we koffie drinken

We nemen binnen één werkdag contact met je op.
Akkoord(Vereist)
Max Middelkoop
Accountmanager

Waarmee kunnen we je helpen?